Instruktører

INSTRUKTØRER

Lykke Frese Jessen:
Lillesøster Lykke startede ligeledes sin dansekarriere som 3-årig standard/latin danser og har også i sin opvækst været i berøring med mange dansestilarter. Lykke har ligeledes medvirket i mange forskellige danse- og modeshows og har også tidligere været koreograf og lavet dans til børne MGP. Når man starter op som lille ny danser er det hos Lykke man tager sine første sjove og spændende dansetrin.

153Q8301

 

Cecilie Frese Jessen:
Som 3-årig startede Cecilie; Lykkes datter, til standard/latin og samtidig begyndte hun at gå modeshows for danseskolen. Det var dog hurtigt hip hoppen der trak og Cecilie blev tidligt hjælper på danseskolen. I 2002 startede Cecilie som instruktør og i 2012 tog hun DDD´s danselærer uddannelse indenfor specialfaget hip hop. I dag som 29-årig står Cecilie bl.a. for de meget øvede turneringshold, hvor det i år blev til guld både i børne- og juniorkategorien og sølv til voksenholdet ved DM. Cecilie´s timer er sprængfyldt med energi, koncentration og altid med danseglæden i fokus og samtidig elsker hun at presse

153Q8322

Helle Frese Grünberger:
Helle startede sin dansekarriere som 3-årig som standard/latin danser. Igennem årene har Helle både danset Ballet, Jazz og Showdance og bl.a. medvirket i Holstebrorevyen og været danser for div. Danske bands. I dag underviser Helle alle aldersgrupper fra begyndere til øvede og hendes undervisning foregår altid med et smil på læben.

153Q8310

ZIZI DANSECENTER | PANTHOLM 45, 4200 SLAGELSE | CILLEZIZI@HOTMAIL.COM